2016-04-21 09:38:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Örömtelinek ígérkezik az este

Napi horoszkóp április 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Három bolygó is hátráló mozgásban van. Ez egy olyan időszak, amelyet ki kellene használnia, hogy valóban meg tudjon nyugodni. Az utolsó napok meglehetősen kimerítőek voltak. A hátráló Mars az új projekteket is meghiúsítja, ezért ezekkel inkább várjon pár napot.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Három bolygó is hátráló mozgásban van. Ez visszafogja a lendületét, meglehetősen enerváltnak érezheti magát. Minden erőlködés ellenére sem jut előre. Ha eleve másképpen tervezi a napot, és csak a rutinfeladatokkal foglalkozik, kevesebb bosszúsága lesz.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Három bolygó is hátráló mozgásban van. Ön is vegyen vissza egy kicsit a tempóból, és mindenre hagyjon magának több időt. Most túlbecsüli az energiáit, ki kellene pihennie magát! Este egy találkozás boldoggá teszi.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Három bolygó is hátráló mozgásban látszik. Ellazulva hátradőlhet, a napi rutin szinte magától megy, csupán az új tervektől tartsa távol magát. Néhány meglepő esemény teszi változatossá a napját.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A három hátráló bolygó néhány tervét meghiúsíthatja. Ne bánkódjon, ami késik, nem múlik! Ettől függetlenül örömtelien alakul a napja, néhány kellemes meglepetés is érheti.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Három bolygó is hátráló mozgásban van. Az erőfeszítései most sajnos eredménytelenek maradhatnak. Ne idegesítse magát ezzel, inkább tartson egy kis szünetet. Semmi esetre se várjon el magától nagy teljesítményt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében jár. A mai nap csodálatos gondolatokkal ajándékozza meg, jól érzi magát a bőrében. A hátráló bolygók miatt azonban ez az időpont nem alkalmas nagyobb akciókra, vagy arra, hogy új tervek megvalósításába kezdjen. Lassan kell végeznie a dolgát, és legyen fokozottan elővigyázatos.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Három bolygó is hátráló mozgásban van, ez sajnos nehézkessé teszi a mai napot. Emiatt türelmetlenné válhat. Ha fontos tárgyalása van, vagy szerződést kellene aláírnia, azt is jobb lenne, ha elhalasztaná.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A három hátráló bolygó miatt nem alkalmas a mai nap hosszú távú döntések meghozatalára. Az új tervek, célok is kudarcba fulladhatnak. Jó lenne, ha ma inkább csak a rutinfeladatokkal foglalkozna.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Három bolygó is hátráló mozgásban van, emiatt ma mindenért keményebben meg kell küzdenie, mint egyébként. Jó lenne, ha szakítana időt a pihenésre is, különben nagyon túlhajthatja magát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz szemben áll a Holddal, ma sajnos bármi ki tudja hozni a sodrából, és több, könnyelműségből eredő hibát is elkövethet. A legjobb az lenne, ha ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozna. Az este örömtelinek ígérkezik.

Halak: II. 19. - III. 20.
A hátráló bolygók önt is lelassítják. Nehezen halad a feladataival, minden sokkal több időt vesz igénybe, mint egyébként. A pénzügyekkel kapcsolatban kicsit fogja vissza magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: